Logo - Všeobecná zdravotná poisťovňa Štvorcové logo - Všeobecná zdravotná poisťovňa

Prepoistiť sa

S nami budete mať zdravie vždy po ruke. Vyplňte prihlášku a všetko ostatné nechajte na nás.

Chcem sa prepoistiť

Odber noviniek

Novinky z oblasti zdravotného poistenia, informácie o zmenách zákonov, výhodách a zľavách pre poistencov, vyplňte, prosím, registračný formulár.

VšZP obhájila titul Najdôveryhodnejšia značka v kategórii zdravotných poisťovní za rok 2022

02.12.2022

Najväčšiu dôveru spomedzi všetkých zdravotných poisťovní aj tento rok získala Všeobecná zdravotná poisťovňa. Obhájila tak svoje minuloročné ocenenie a tento rok opäť získala v marketingovom programe Dôveryhodné značky 2022, titul Najdôveryhodnejšia značka v kategórií zdravotných poisťovní za rok 2022.

najdôveryhodnejšia značka

VšZP získala ocenenie v rámci najväčšieho spotrebiteľského prieskumu na Slovensku. Marketingový program Dôveryhodné značky už po siedmykrát monitoroval, ku ktorým značkám majú spotrebitelia najlepší vzťah, a ktoré sú podľa nich najdôveryhodnejšie. „Veľmi nás teší, že snahu VšZP správať sa za každých okolností transparente, proklientsky a v súlade s dobrými mravmi verejnosť vníma a oceňuje. Spätnú väzbu od našich klientov v tejto podobe si mimoriadne vážime, pretože je signálom, že nás považujú za spoľahlivého a stabilného partnera,“ komentoval ďalší z úspechov značky generálny riaditeľ VšZP Richard Strapko.

„Víťazné značky vzišli z rozsiahleho prieskumu realizovaného agentúrou NielsenIQ. Aj tento rok hodnotila reprezentatívna vzorka 2 000 slovenských spotrebiteľov viac ako 650 najsilnejších značiek v 74 kategóriách. V každej z nich ide o zaslúžené víťazstvo,“ spresňuje Veronika Trembáčová, projektová manažérka usporiadateľskej spoločnosti ATOZ Marketing Services.

Dlhodobo platí, že VšZP je v počte poistencov, rozsahu siete poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, dostupnosti, v rozsahu preventívnych prehliadok, ale aj vo výške vynakladaných prostriedkov na jedného poistenca lídrom na slovenskom trhu, ktorý udáva trendy v oblasti zdravotného poistenia.