20.04.2012 - Nový generálny riaditeľ VšZP

20.04.2012

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. má od dnes nové vedenie. Predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom sa stal Ing. Marcel Forai, MPH, ktorý do funkcie nastupuje z pozície riaditeľa krajskej pobočky VšZP v Košiciach.
Akcionár zobral na vedomie rozhodnutie MUDr. Mariana Faktora o vzdaní sa funkcie predsedu a člena predstavenstva a odvolal ho z funkcie generálneho riaditeľa, v ktorej pôsobil od 11.9.2010. Súčasne akcionár zobral na vedomie vzdanie sa funkcie člena predstavenstva Ing. Martina Barta, CSc. a odvolal z funkcie člena predstavenstva MUDr. Miroslava Džugana. Novými členmi predstavenstva VšZP sú s účinnosťou od 20.4.2012 Ing. Antónia Borovková a Ing. Miroslav Vaďura, MPH.
Nové vedenie VšZP uviedla do funkcií ministerka zdravotníctva JUDr. Zuzana Zvolenská.

Dana Gašparíková
hovorkyňa VšZP