Logo - Všeobecná zdravotná poisťovňa Štvorcové logo - Všeobecná zdravotná poisťovňa

Prepoistiť sa

S nami budete mať zdravie vždy po ruke. Vyplňte prihlášku a všetko ostatné nechajte na nás.

Chcem sa prepoistiť

Odber noviniek

Novinky z oblasti zdravotného poistenia, informácie o zmenách zákonov, výhodách a zľavách pre poistencov, vyplňte, prosím, registračný formulár.

Titul Najdôveryhodnejšia značka v kategórii zdravotných poisťovní získala opäť VšZP

01.12.2023

Spotrebitelia opäť zvolili Všeobecnú zdravotnú poisťovňu (VšZP) za Najdôveryhodnejšiu značku v kategórii zdravotných poisťovní. VšZP tak obhájila toto ocenenie už tretí rok za sebou.

Štátna poisťovňa získala ocenenie v rámci 8. ročníka marketingového programu Dôveryhodné značky, v ktorom slovenskí spotrebitelia rozhodovali, ktorým značkám veria najviac.

„Ocenenie prijímame s pokorou. Našou snahou vo VšZP je byť ku každému blízko, sme proklientsky orientovaná moderná spoločnosť a zdravie našich poistencov je u nás vždy na prvom mieste. Táto spätná väzba nás preto teší,“ komentovala úspech značky generálna riaditeľka VšZP Ľubica Hlinková.

Reprezentatívna vzorka 2 000 slovenských spotrebiteľov hodnotila v ankete najsilnejšie značky v ich kategóriách. „Víťazné značky vzišli z rozsiahleho prieskumu realizovaného agentúrou NIQ. Je to zaslúžené víťazstvo,“ doplnila Veronika Trembáčová, projektová manažérka usporiadateľskej spoločnosti ATOZ Marketing Services.