28.04.2016 - Krajská pobočka VšZP Bratislava sa sťahuje

08.04.2016

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a. s. od 1. 5.2016 zmení sídlo svojej krajskej pobočky Bratislava. Z doterajšej adresy v Ružovej doline 10 sa presťahuje do budovy na Ondavskej 3, 825 21 Bratislava. Ide o budovu vo vlastníctve VšZP, kde doteraz sídlila časť Generálneho riaditeľstva. Zmena sídla krajskej pobočky Bratislava teda priamo nadväzuje na nedávnu zmenu sídla Generálneho riaditeľstva VšZP.

Klientom zostáva naďalej k dispozícii kontaktné miesto – stránkové pracovisko v Ružovej doline 10, okrem oddelenia zdravotných a revíznych činností ktoré bude mať stránkové pracovisko na Mamateyovej 17 (bývalé sídlo generálneho riaditeľstva VšZP).

Budova na Ondavskej ulici 3, Bratislava II. bude využívaná pre potreby krajskej pobočky Bratislava, nebude tu zriadené klientské pracovisko.

Stránkové hodiny pre klientov zostávajú na obidvoch uvedených kontaktných miestach nezmenené.

Klientom VšZP sú naďalej k dispozícií aj ďalšie kontaktné pracoviská pobočky Bratislava:
Bratislava II. – Klientske centrum OÚ, Tomášikova 46
Bratislava V. – expozitúra v budove Technopolu, Kutlíkova 17
Bratislava IV. – v budove OC Galéria, Lamačská cesta 1C.

Dňa 30.04.2016 končí svoju činnosť expozitúra Račianska 153/A.

Informovala: Petra Balážová, hovorkyňa

Bratislava, 28.4.2016