25.06.2014 - Všeobecná zdravotná pohoda

25.06.2014

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. a Daylong pripravili na festival Bažant Pohoda 2014 v Trenčíne vo svojom zdravom stánku zaujímavý program. Návštevníci určite ocenia možnosť natrieť sa zadarmo kvalitným krémom, ktorý chráni pokožku pred horúcimi slnečnými lúčmi. Na svoje si prídu aj najmenší účastníci festivalu - v rámci Daylong Kids parku je totiž aj tentoraz pripravený pestrý program. K pohodovému pobytu na festivale určite prispejú aj detské vozíky, ktoré sa v minulom roku tešili mimoriadnej obľube.
Interaktívnou súčasťou programu bude aj poradenstvo s dermatológom, ktorý vám pomôže určiť fototyp vašej pokožky a bezplatne vyšetrí znamienka.
Atraktívnou novinkou v našej tohtoročnej ponuke budú krátke relaxačné masáže, ktoré príjemne uvoľnia unavené telo.
Poistencom VšZP ponúkame bonus navyše – v súťaži Za preventívnu prehliadku dovolenka môžu získať 90 skvelých cien, vrátane dovolenky pri mori.
Súťažný kupón môžu poistenci vypísať priamo aj na festivale Pohoda.

Informovala: Eva Ravingerová
hovorkyňa