23.08.2012 - Pozor na podvodníkov

23.08.2012

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. (ďalej VšZP) zaznamenala v posledných dňoch viaceré pokusy o podvodné vymáhanie dlhov od jej poistencov. Neznámy páchateľ pod hlavičkou spoločnosti Coface Slovakia CMS, s. r. o., zaslal nateraz nezistenému počtu poistencov upomienky týkajúce sa dlžného poistného, spolu s výzvou na ich úhradu. VšZP však so spomínanou spoločnosťou nespolupracuje a nepostúpila na ňu žiadne pohľadávky, preto vyzýva poistencov, ktorí dostali takéto upomienky, aby na  ne nereagovali a neposielali peniaze na priložené čísla účtov. VšZP zároveň žiada poistencov, ktorí dostanú upomienky pod hlavičkou spoločnosti Coface Slovakia CMS, s. r. o., aby o tom informovali ktorúkoľvek pobočku VšZP alebo zavolali na call centrum 0850 003 003.

VšZP v súvislosti s podvodným konaním neznámeho páchateľa podnikne ďalšie právne kroky.

23. 8. 2012