22.08.2013 - Otestuj sa a spoznaj svoj biologický vek

22.08.2013

Aj v týchto dňoch pokračuje Všeobecná zdravotná poisťovňa vo svojom „zdravom turné“ po Slovensku. Atraktívne podujatia s názvom „Deň pre Vaše zdravie“ sa tešia veľkému záujmu návštevníkov. Priamo na mieste majú totiž možnosť bezplatne získať dôležité informácie o svojom zdravotnom stave, napríklad dať si zmerať obsah tuku v organizme, krvný tlak, BMI (index telesnej hmotnosti), komplexnú analýzu ľudského tela (odhad biologického veku, stanovenie bazálneho metabolizmu a ďalšie), CO vo výdychu a pod. Súčasťou týchto osvetovo preventívnych podujatí je aj spolupráca s dermatovenerológom, ktorý vám priamo na akcii odborne vyšetrí materské znamienka, môžete sa prejsť po makete hrubého čreva, prípadne zúčastniť sa praktického nácviku správnej techniky starostlivosti o chrup. Na mieste vám radi poskytneme aj služby ohľadom zdravotného poistenia.

Kde nás najbližšie nájdete? Už dnes 22.8.2013 sa vidíme v Michalovciach, následne cestujeme do Košíc, Prešova a Popradu. Kompletný zoznam našich zastávok nájdete na webe a facebooku VšZP.

Kliknite na www.vszp.sk/denprevasezdravie, alebo na sociálnu sieť facebook.

Bratislava, 22.8.2013