13.09.2016 - Vyhrajte s VšZP exkluzívnu dovolenku v Ománe

13.09.2016

Poistenci Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s. majú ešte tri týždne možnosť zapojiť sa do atraktívnej súťaže, v ktorej nikto neprehrá. V 11. ročníku súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ na nich čaká 100 hodnotných cien, vrátane exkluzívnej dovolenky v Ománe.

Stačí byť poistencom VšZP, mať viac ako 18 rokov a starať sa o svoje zdravie. Do žrebovania bude zaradený každý, kto v období od 1. 10. 2015 do 30.9.2016 absolvuje preventívnu prehliadku u všeobecného lekára, stomatológa, gynekológa alebo urológa a do 15. 10. 2016 zašle vyplnený súťažný kupón na adresu:

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a. s.
generálne riaditeľstvo, odbor marketingu
Panónska cesta 2, 851 04 Bratislava.

V hre sú nielen lákavé ceny, ale i ochrana vášho zdravia, ktorú prevencia podporuje. Jozef Mikuláš z Novák si vďaka výhre v predchádzajúcom ročníku súťaže užil tohtoročnú dovolenku na gréckom ostrove Korfu. Do súťaže ho prihlásila manželka po tom, ako absolvoval preventívnu prehliadku u zubára. „Krásny ostrov, super dovolenka, počasie vyšlo na jednotku. Bol som spolu s ocinom, ktorý bol na takejto All Inclusive dovolenke prvý krát. Manželka bola v tom čase totiž v poslednom štádiu tehotenstva a tak som zobral ocina, s ktorým sme prežili peknú dovolenku“ - hovorí minuloročný výherca hlavnej ceny.

Za 10 rokov existencie súťaže „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ VšZP odovzdala svojim poistencom 530 cien v hodnote viac ako 75 tisíc €. Nepremeškajte príležitosť pridať sa k nim a získať niektorú z cien v aktuálnom ročníku súťaže. Podrobnejšie informácie nájdete na:

13.9. 2016

Informovala: Petra Balážová, hovorkyňa