11.04.2013 - VšZP – partner Dňa narcisov

11.04.2013

V piatok 12. apríla 2013 sa uskutoční 17. ročník Dňa narcisov, ktorý organizuje Liga proti rakovine. Vo forme partnerstva ho po tretíkrát podporila aj Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., ako jediná zo zdravotných poisťovní na Slovensku. Podpora prevencie onkologických ochorení a osveta v tejto oblasti je totiž spoločným záujmom Ligy proti rakovine a VšZP, ktorá chce aj takýmto spôsobom prispieť k postupnému znižovaniu počtu onkologických pacientov.

Počas Dňa narcisov sa v rámci partnerskej spolupráce do zbierky zapojí 47 pobočiek VšZP po celom Slovensku a 54 dobrovoľníkov z radov jej zamestnancov. V priestoroch pobočiek budú umiestené pokladničky Ligy proti rakovine, do ktorých budú môcť zamestnanci a klienti prispieť dobrovoľným príspevkom. Všetky vyzbierané finančné prostriedky odošle VšZP na účet organizátora zbierky - Ligy proti rakovine. V predchádzajúcich dvoch rokoch sa takto v pobočkách VšZP vyzbieralo viac ako 11 670 €.

Informovala: Dana Gašparíková
                  hovorkyňa