02.07.2013 - VšZP rozširuje platenie kartou na ďalšie klientske miesta

02.07.2013

Klienti Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s. môžu platiť poistné jednoducho a bez hotovosti – platobnou kartou. V súvislosti so skvalitňovaním služieb totiž najväčšia zdravotná poisťovňa na Slovensku rozšírila možnosť platby kartou na ďalších 32 miest. Klienti VšZP tak môžu od júla platiť kartou v  každej krajskej pobočke a v rámci pobočky Bratislava aj vo všetkých jej expozitúrach. Zoznam všetkých kontaktných miest je uvedený na www.vszp.sk.

Jednoduché platenie kartou určite ocenia najmä klienti, ktorí potrebujú napr. potvrdenie o nedoplatkoch na počkanie, prípadne tí, ktorí potrebujú uhradiť nedoplatok a nemajú pri sebe hotovosť.

Informovala: Petra Balážová
                  hovorkyňa